Menu
EUR

Veel gestelde vragen over de Kalme Rosacea producen


Ik heb last van Rosacea, welke producten raden jullie aan?

De Kalme Care Basic kit is dusdanig samengesteld om in al uw basisverzorgingsbehoeften te voorzien. Het bevat een dagcrème met SPF25, een voedende nachtcrème en een watervrije crème reiniger. Deze drie producten zouden al uw dagelijkse basisverzorging van de rosacea huid moeten dekken.

We adviseren altijd wel om te kiezen voor één van de Kalme kits in plaats van losse producten om ervoor te zorgen dat men geen andere producten gaat gebruiken die de effecten van de Kalme producten kunnen verstoren. Daarom zijn de prijzen van de Kalme huidverzorgingskits iets lager om mensen aan te moedigen de kits te gebruiken om de maximale effecten uit onze producten te halen. De Kalme Care Basic kit is de meest voordelige complete kit om mee te beginnen.

Als de Kalme producten voor uw huid werken en u gebruikt ook een concealer, goed nieuws want er is binnenkort ook een volledige Kalme Skin Care Premium kit. Deze Kalme kit bevat de Chameleon Concealer, dit is een luxere en meervoudig functionele concealer.

Wij vragen u om de Kalme producten in ieder geval 2 tot 3 weken te gebruiken voordat u het resultaat gaat beoordelen. Kalme producten bieden geen 24-uurs oplossing en hebben een progressief effect bij dagelijks of regelmatig gebruik gedurende een langere periode.

Kan ik Kalme producten combineren met andere huidverzorgingsproducten?

Helaas kunnen wij hiervoor geen passend advies geven aangezien wij geen idee hebben wat de ingrediënten zijn van de producten die u gebruikt en hoe deze reageren met de ingrediënten in de Kalme producten.

De Kalme productlijn is ontwikkeld als een complete huidverzorgingslijn met daarin alleen maar ingrediënten die bijdragen aan de verzorging van de gevoelige, rode en rosacea gevoelige huid.

Mijn huid is erger geworden na het gebruik van de Kalme producten, wat moet ik doen?

Schommelingen in de symptomen tijdens de eerste 1-2 weken zijn redelijk normaal.

Een gevoelige huid is een complex probleem en het kost tijd voordat de huid zich weer heeft aangepast en gewend is aan een nieuw huidverzorgingsregime voordat de echte voordelen zichtbaar zijn.

Wij adviseren om pas na 4 weken de huid te beoordelen.

Er zijn ook andere factoren die problemen met uw huid kunnen veroorzaken die mogelijk niet door de Kalme producten worden veroorzaakt, maar die de effecten ervan kunnen belemmeren.

Eén van de belangrijkste problemen is of u medicinale of antibacteriële producten voor uw huid heeft gebruikt vóór of tegelijkertijd met het gebruik van de Kalme producten.
Als u medicinale of antibacteriële producten tegelijkertijd met de Kalme producten gebruikt, kan er een interactie zijn tussen de twee producten die problemen voor uw huid kan veroorzaken.
We raden in dat geval aan om Kalme producten niet te gebruiken in combinatie met medicinale of antibacteriële huidproducten.

Als u medicinale of antibacteriële producten voor uw huid gebruikte gedurende een bepaalde tijd voordat u de Kalme producten begon te gebruiken, dan is de kans groter dat de veranderingen
in uw huid het gevolg zijn van een reactie van de huid dan de Kalme producten.

Wanneer medicinale of antibacteriële producten worden gestopt, reageert de huid meestal een tijdje vanwege ontwenningsverschijnselen.
Deze reactie kan variëren van mild tot ernstig, afhankelijk van de gebruiksperiode, de sterkte van de producten en de toestand van uw huid.
Als de huid zich in een ontwenningsfase bevindt, zal het langer duren voordat de voordelen van Kalme producten effect hebben.

Daarnaast moet u ook rekening houden met eventuele relevante veranderingen in levensstijl die u hebt aangebracht of ervaren tijdens het gebruik van de Kalme producten.
Bijvoorbeeld als één van de volgende factoren; het verhogen van uw alcoholgebruik, een verandering in uw dieet, meer dan normale niveaus van stress of angst,
verhoogde blootstelling aan de zon of een periode van ziekte zijn opgetreden tijdens het gebruik van de Kalme producten, dan kunnen deze factoren een vrij grote invloed hebben op de verslechtering van uw symptomen.

Ik ben net begonnen met de Kalme producten, ze zijn fijn in gebruik maar mijn huid lijkt meer vlekkerig en uit balans dan dat hij was.  Is dat normaal?

Dit kan in sommige gevallen gebeuren bij een zeer gevoelige, beschadigde en verzwakte rosacea gevoelige huid waarbij in de meeste gevallen voor een langere periode medicinale producten zijn gebruikt.

De huid kan een ontwenningsfase doormaken als afhankelijkheid van medicinale producten afneemt en de huid zich aanpast aan een zachtere natuurlijkere verzorging. Kalme producten bevatten verschillende efficiente ingrediënten om de meerdere symptomen van rosacea te bestrijden.
Belangrijk hierbij is om te vermelden dat het ook voornamelijk natuurlijke ingrediënten zijn en dus niet zo 'onmiddellijk' werken als medicinale of chemische producten.

Voor de meeste mensen beginnen de Kalme producten na 2 weken hun eerste effect te tonen en na 3 tot 4 weken begint er meestal een accumulerend (opstapelend) effect indien de producten dagelijks of regelmatig worden gebruikt. Kalme producten helpen dan bij het beheersen en verminderen van opflakkeringen en verbeteren ze in het algemeen de huidconditie en veranderende huidtinten op lange termijn aanzienlijk.

Helaas geven mensen te vaak de Kalme producten te snel op al voordat ze de volledige voordelen zien. Het is natuurlijk zo dat, zoals elk product tegen rosacea (medicinaal of niet), het een zeer complexe huidaandoening is en niet alle producten voor iedereen hetzelfde zullen werken. Het is vaak een kwestie van vallen en opstaan ​​om erachter te komen wat voor een ieder individueel werkt.


Hoe en wanneer gebruik ik de Kalme producten en zijn er nog tips?

Aanbevolen regime voor het volledige Kalme Skin Care pakket (indien nodig aanpassen met de Kalme producten die u gebruikt)

Ochtend: Reinig met de Kalme Cleanser, niet afspoelen met water. Indien u de Kalme Undercoat gebruikt dan eerst Undercoat aanbrengen en vervolgens de Day Defense SPF25 op het hele gezicht, (en anders alleen de Day Defense). Indien u de Kalme Chameleon Concealer gebruikt dan deze aanbrengen op het hele gezicht en zachtjes inwrijven tot de gewenste kleur is bereikt.
Overige cosmetica kan dan, indien nodig hierna worden aangebracht.

Avond: Reinigen met de Kalme Cleanser, niet afspoelen met water. Indien u de Kalme Undercoat gebruikt dan eerst Undercoat aanbrengen en vervolgens de Kalme Night Repair aanbrengen (en anders alleen de Night Repair)

Enkele tips:

Wees bij het reinigen altijd zacht voor de huid, scrub deze niet te hard. Reinig met zachte cirkelvormige bewegingen over het hele gezicht. Gebruik de Kalme Cleanser op een droge huid. Beweeg altijd in de richting vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe.

Was uw gezicht niet met warm of koud water

Probeer gedurende de dag zoveel mogelijk te voorkomen dat u uw gezicht aanraakt.

Verwijder make-up zo snel mogelijk als u na een dag van activiteiten thuiskomt. Zelfs indien u in de avond nog weggaat, probeer dan toch de 'oude' make-up te verwijderen, aangezien deze vervuild is met vuil en bacteriën. Breng vervolgens zoals eerder aangegeven nieuwe make-up aan voor uw avond activiteiten.

Probeer tijdens het slapen lang haar uit uw gezicht te houden.

Probeer te voorkomen dat u tijdens het wassen van het haar shampoo en haarproducten op uw gezicht krijgt.

Probeer voor eerste gebruik altijd om producten eerst te testen op uw huid om te controleren op huidreacties.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!