Menu
EUR

Nisim in de publiciteit

Nisim International ontwikkelt en produceert alle producten vanuit een eigen fabriek ten noorden van Toronto (Canada). Nisim heeft een gepatenteerd systeem ontwikkeld om actieve ingrediënten te onttrekken aan kruiden of planten die worden gebruikt in onze eindproducten.

Dit systeem zorgt ervoor dat wij de maximale werking kunnen garanderen van de gebruikte met name plantaardige ingrediënten. Wij hebben de naam Nisim niet voor niets gekozen, het betekent namelijk 'wonder'.

Nisim International is een familiebedrijf dat steunt op de kwaliteit van hun producten en het moet hebben van mond-tot-mond reklame, iets wat gelukkig intensief gebeurt dankzij tevreden klanten uit de hele wereld (inmiddels meer dan 30 landen).

Nisim heeft geen grote budgetten voor advertentie campagnes net als de grote fabrikanten, daarom is deze mond-tot-mond reclame juist zo belangrijk voor ons.

Regelmatig verschijnen er artikelen in de bladen of reviews op internet, wij proberen ze hier op een rij te zetten voor je. Heb je zelf een review geschreven of gezien die hieronder nog niet vermeld is? Meld het ons via ons contactformulier. 

FAST in Flair Magazine

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!