Menu
EUR

Veelgestelde vragen over de Hydrosil producten tegen droge ogen

1. Ik krijg een erg droge huid onder mijn oogleden, waardoor mijn ogen erg jeuken in de hoeken. Kan de Dry Eye Gel ooggel mij helpen?

We kunnen nooit resultaten garanderen omdat iedereen een andere huid heeft. Hydrosil Dry Eye Gel is echter ontwikkeld voor gebruik op een zeer droge en geïrriteerde huid rond de ogen en veel van onze klanten gebruiken het op hun ooglid dermatitis en eczeem.

De Dry Eye Gel bevat een actief natuurlijk ingrediënt genaamd Cardiospermum. Uit onderzoek en feedback van klanten blijkt dat het goed werkt bij het verminderen van de droge en jeukende huid rond de ogen. 

Zoals bij elk verzorgingsproduct, geldt ook voor onze producten doe eerst een patch-test op een klein gebied.

Hydrosil Dry Eye Gel vind je hier 

2.Hoe lang duurt het voordat de Dry Eye Gel werkt?

Dit is een zeer moeilijke vraag om te beantwoorden, aangezien de huid van iedereen anders is en het ook afhangt van de ernst van uw eczeem. Houd er ook rekening mee dat Hydrosil Dry Eye Gel geen medicijn is en dus in harmonie met het natuurlijke tempo van de huid moet werken. 

De meeste mensen hebben echter de neiging om na 2-3 weken een verbetering te zien, maar als uw eczeem erg ernstig is, kan dit langer duren. U moet er ook voor zorgen dat u geen andere producten rond uw ogen gebruikt die deze kunnen verergeren, met name make-upremovers, reinigingsmiddelen die chemicaliën bevatten of oogmake-up die glitter of zeer felle kleuren bevat. Waterproof mascara kan ook irriterend zijn en is ook problematisch om te verwijderen, te meer omdat er een grondige reiniging of make-up verwijderaars nodig zijn die detergenten bevatten om de mascara op te lossen. 

Bovendien kunnen veel chemische zonnecrèmes ook de huid rond de ogen irriteren als deze vatbaar is voor eczeem, evenals concealers die SPF's bevatten. Het is het beste om pure minerale SPF's en concealers op basis van mineralen te gebruiken. 

3. Ik gebruik steroïden voor mijn eczeem. Kan ik deze producten tegelijkertijd gebruiken?

We kunnen geen commentaar geven op voorgeschreven medicijnen, maar we raden u aan altijd uw arts te raadplegen voordat u andere producten naast uw voorgeschreven medicijnen gebruikt. Maak gerust een print van de ingredienten en neem deze mee naar uw arts.
 
4. Ik ben gestopt met het gebruik van steroïden en ben overgestapt op uw producten en mijn huid is nog erger

We raden het af om te stoppen met voorgeschreven medicijnen ten gunste van onze producten. Als u echter al heeft besloten dit te doen en u ergere symptomen ervaart, kan dit te wijten zijn aan het feit dat uw huid reageert op het loslaten van steroïden. Dit komt heel vaak voor en de symptomen kunnen gedurende een bepaalde periode aanzienlijk verergeren, vooral als u ze al een tijdje gebruikt. Mensen kunnen na het stoppen met steroïden een aandoening ontwikkelen die 'rode huidsyndroom' wordt genoemd, waarbij hun huid erg rood en ontstoken is en soms zelfs blaren kan vormen. 

Als u ergere symptomen ervaart nadat u bent gestopt met steroïden, raden we u aan uw arts om advies te vragen.

5. Hoe wordt ezelinnenmelk geproduceerd en wordt dit op diervriendelijke wijze gedaan?

SkinShop betrekt haar ezelinnenmelk voor de Hydrosil Kurkuma Boter & Hypoallergene Melk Zalf van een Griekse leverancier die de dieren zeer zachtaardig en diervriendelijk behandelt. Ze leven vrij en worden alleen binnengebracht om te melken waarvan we begrijpen dat dit alleen met de hand kan.
 
De achtergrond is dat het aantal ezels in Griekenland is afgenomen van meer dan 500.000 in 1955 tot ongeveer 14.000 in 2008. Het trieste aspect van het leven van ezels was dat dieren die geen economisch doel dienen of historisch werden gebruikt als lastdieren of werkdieren, onvergeeflijk hard werden behandeld. Dit was deels te wijten aan het verarmde karakter van de eigenaren en een algemene minachting voor dierenwelzijn. Het aantal ezels was dus met 97% gedaald door afsterven en door verwaarlozing.
 
Maar een paar boerderijen met ongeveer 20 ezels melken ze voor cosmetische en therapeutische doeleinden. Deze branche is gegroeid en academische studies van ezels in Griekenland tonen aan dat dit waarschijnlijk de best verzorgde ezels in het land zijn met de juiste veterinaire zorg en voeding.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!