Nisim shampoo | Tips en ervaringen van anderen

Bestrijdt acne niet, maar help de huid om terug te vechten!

Bestrijdt acne niet, maar help de huid om terug te vechten!

Advies en producten over het behandelen van acne richten zich over het algemeen op agressieve vormen van het bestrijden van de acne zelf, maar hebben vaak weinig aandacht voor de schade die dit aan een gezonde huid toebrengt.

Via onderstaande 3 belangrijke stappen wordt het natuurlijke afweersysteem van de huid tegen acne versterkt, waardoor de huid zichzelf kan afweren van acne aanvallen door de kwaliteit van de huid te verbeteren in plaats van deze aan te vallen met antibacteriële middelen.

Zal ik kaal worden? Wat is realistisch

Zal ik kaal worden? Wat is realistisch

Kaal worden, niet alleen frustrerend, maar vaak ook kostbaar.
Veel vragen, maar vaak weinig antwoorden.
Bij hoeveel mensen wordt er niet een verkeerde diagnose gesteld of medicijnen voorgeschreven die nare bijwerkingen kunnen hebben?

De aanzienlijke hoeveelheid informatie die tegenwoordig overal te vinden is kan ook zeer ontmoedigend werken, en omdat er zoveel producten op de markt zijn die beweren het probleem op te lossen, wie moet je geloven? Meer duidelijkheid in dit artikel

Wet Brush aanbieding

Eerder schreven wij al over de Wet Brush in Nederland, inmiddels zijn er een hoop tevreden gebruikers. Nog nooit een Wet Brush geprobeerd of tijd voor een nieuwe? Profiteer van onze aanbiedingen.