Psoriasis hoofdhuid

Waarom een shampoo voor psoriasis gebruiken?


Psoriasis is een huidziekte die de huid en de gewrichten aantast. Het kan ook de hoofdhuid aantasten. Een shampoo tegen psoriasis is dan aanbevolen en kan in veel gevallen de rode schilferende plekken die op de huid verschijnen doen verdwijnen of verminderen. Deze vlekken worden veroorzaakt door overmatige productie van de cellen, als gevolg van ontstekingen. De huid hoopt zich snel op op deze plaatsen en ziet er zilverwit uit. De plekken komen vaak voor op ellebogen en knieën, maar kunnen elk gebied, waaronder de hoofdhuid en genitalia, beïnvloeden.

Psoriasis is een chronische, terugkerende, aandoening, die in ernst kan variëren van kleine plaatselijke plekken tot gegeneraliseerde psoriasis (gehele lichaam). Vinger-en teennagels worden ook vaak aangetast. Het kan ook leiden tot ontsteking van de gewrichten, die bekend staat als artritis psoriatica.

De oorzaak van psoriasis is niet helemaal bekend, wel is bekend dat erfelijkheid een rol speelt bij het krijgen ervan. Verschillende factoren kunnen psoriasis verergeren. Denk hierbij aan stress, overmatig alcoholgebruik en roken. Mensen met psoriasis kunnen last hebben van depressie.

Eczeem is een vorm van ontsteking van de bovenste lagen van de huid. De term eczeem wordt breed toegepast op een reeks van aanhoudende huidaandoeningen. Deze bestaan vaak uit een droge en steeds terugkerende huiduitslag, die wordt gekenmerkt door een of meer van deze symptomen: roodheid, jeuk en droogheid, schilfering, (vocht)blaasjes of bultjes.


BEHANDELING PSORIASIS:

Indien u psoriasis op uw hoofdhuid heeft, kunt u het beste gebruik maken van de Shampoo voor normaal tot droog haar. Uw hoofdhuid en haren wassen, goed uitspoelen en herhalen. Sommige mensen hebben snellere resultaten geboekt door tevens gebruik te maken van het Gel Extract.  
Het Extract wordt twee keer per dag toegepast (masseren in de hoofdhuid). 
Als roodheid of irritatie optreedt dient u onmiddellijk te stoppen met het gebruik, mogelijk reageert uw huid op één van de natuurlijke ingrediënten.


NIEUW voor het lichaam:

Na een aantal jaren van ontwikkeling en verfijning, is Nisim trots om de Nisim Clinical Strength Body Wash en Body Lotion voor de probleemhuid te introduceren.
Nisim's exclusieve Amino Acid Complex bevat zorgvuldig gekozenzachtreinigende bestandsdelen die helpen om een natuurlijke en gezond uitziende huid te behouden.

Bodylotion milde psoriasis