Handleiding Nisim Producten

F.A.S.T Shampoo & Conditioner
De FAST shampoo en condtioner werken het beste wanneer deze dagelijks worden gebruikt.
Shampoo: breng de shampoo op nat haar aan. Was je haar totdat de shampoo goed gaat schuimen en masseer hierbij ook je hoofdhuid. Spoel grondig af met warm water. Herhaal dit.
Conditioner: Na het wassen breng je de vochtinbrengende conditioner aan op het haar. Laat de conditioner goed in het haar inwerken voor 1 à 2 minuten (of langer als je haar wat droger is) en spoel af met warm water. Style hierna je haar zoals gewoonlijk.

Hair Conditioning Masque
Het haarmasker moet wekelijks worden gebruikt als een diep herstellende behandeling. Voor extreem droog, beschadigd haar, kunnen betere resultaten worden verkregen door ook gebruik te maken van een warme, vochtige handdoek.
Was en spoel je haar zoals gewoonlijk. Breng het Nisim Hair Conditioning Masque aan door alle haarlokken met behulp van je vingers. Laat het tussen 1 tot 5 minuten, afhankelijk van de conditie van je haar, inwerken. Kam je haar door en spoel dan grondig uit. Droog of style hierna zoals gewoonlijk.
 

NewHair Biofactors Shampoo (normale tot droge en normale tot vette huid)
Breng de shampoo aan op nat haar. Laat het schuimen en masseer grondig in het haar en de hoofdhuid. Spoel hierna goed uit en herhaal voorgaande voor een optimaal resultaat. Een kleine hoeveelheid (ter grootte van een 1 euromunt) is voldoende.
 

NewHair Biofactors Extract Original en Gelformulering
Nadat de haren met de Nisim shampoo zijn gewassen, maak je ze handdoek droog. Extract goed schudden. Breng 5 tot 10 druppels van het Extract aan op het te behandelen gebied. Doe dit voorzichtig, probeer niet te morsen. Plaats de vingertoppen stevig op de hoofdhuid en beweeg de hoofdhuid met de vingertoppen (niet wrijven!). Masseer zo het Extract in het te behandelen gebied gedurende een minuut. Style hierna je haar zoals gewoonlijk.
LET OP: het Extract moet nogmaals worden toegepast op dezelfde dag (dus in totaal twee keer per dag).
 

Argan Plus Wonder Olie
Voor het haar:
was je haar zoals gewoonlijk. Vervolgens maak je je haar en hoofdhuid licht droog met een zachte handdoek. Spuit een kleine hoeveelheid van de Argan Plus Wonder olie in je handpalm. Wrijf je handen samen en breng zo de olie aan op het vochtige haar. Zorg dat je alle haarlokken pakt. Pak weer je handdoek en droog je haar verder voorzichtig tot handdoek droog. Hierna stylen zoals gewoonlijk.

Voor het gezicht:
reinig en droog je gezicht. Spuit een kleine hoeveelheid van de Argan Plus Wonder olie in de palm van een hand. Wrijf je handen samen en breng de olie dan aan op je hele gezicht en hals. Masseer zachtjes tot de olie volledig opgenomen is in de huid. Voor een optimaal resultaat dagelijks gebruiken.

Voor nagels & nagelriemen:
voor zachte, mooie nagelriemen en sterke, mooie nagels, spray je een kleine hoeveelheid Argan Plus Wonder Olie op een watje of zacht doekje. Breng de olie op elke nagel en nagelriem aan. Eventuele overtollige olie kun je met een zachte tissue verwijderen. Gebruik ten minste twee keer per week voor de beste resultaten.

Voor het lichaam:
Na het bad of de douche dep je je lichaam handdoek droog. Spray de Argan Plus Wonder Olie op je armen, benen, borst en buik. Gebruik je vingertoppen om de olie te masseren totdat de olie volledig is opgenomen in de huid. Gebruik zo vaak als je wilt. Voor droge handen, gebruik je een kleine hoeveelheid Argan Plus Wonder olie per dag. Dit geldt ook voor een droge huid.
Let op: als je littekens of striae hebt, breng je een ruime hoeveelheid Argan Plus Wonder Olie aan in de ochtend en weer voordat je naar bed gaat.
 

KALO Spray
Verwijder het haar (bij voorkeur dmv harsen) met wortel en al van het te behandelen gebied. Breng daarna KALO aan op het onthaarde gebied en masseer in de huid tot het volledig is opgenomen. Herhaal het aanbrengen nog twee keer die dag en drie keer de volgende dag (of breng het dezelfde dag 6 x aan).
Opmerking: De resultaten zullen zichtbaar zijn na 4-6 ontharing sessies.
Resultaten kunnen variëren tussen individuen. Alleen voor uitwendig gebruik!
 

KALO Ingrown Hair Treatment
Voor grote oppervlakken, spray je direct op het aangetaste gebied. Voor kleinere en gevoelige gebieden (wenkbrauwen, bikinilijn) aanbrengen met een wattenstaafje. Grondig inmasseren. Breng direct aan na elke ontharing en doe dit 2 tot 3 keer per dag, totdat de ingegroeide haartjes zijn verdwenen.
Bij gebruik van Kalo Spray dient men 2-3 uur te wachten met het aanbrengen van de Kalo Ingrown Hair Treatment.