Menu
EUR

Handleiding Nisim Producten

FAST Shampoo & Conditioner
De FAST shampoo en condtioner werken het beste wanneer deze dagelijks worden gebruikt.
Shampoo: breng de shampoo op nat haar aan. Was je haar totdat de shampoo goed gaat schuimen en masseer hierbij ook je hoofdhuid. Spoel grondig af met warm water. Herhaal dit.
Conditioner: Na het wassen breng je de vochtinbrengende conditioner aan op het haar. Laat de conditioner goed in het haar inwerken voor 1 à 2 minuten (of langer als je haar wat droger is) en spoel af met warm water. Style hierna je haar zoals gewoonlijk.
 

Nisim Shampoo (NewHair Biofactors) normale tot droge en normale tot vette huid
Breng de shampoo aan op nat haar. Laat het schuimen en masseer grondig in het haar en de hoofdhuid. Spoel hierna goed uit en herhaal voorgaande voor een optimaal resultaat.
 

Nisim Extract (NewHair Biofactors) Original- en Gel formulering met AnaGain
Nadat de haren met de Nisim shampoo zijn gewassen, maak je ze handdoek droog. Extract goed schudden. Breng 5 tot 10 druppels van het extract aan op het te behandelen gebied. Doe dit voorzichtig, probeer niet te morsen. Plaats de vingertoppen stevig op de hoofdhuid en beweeg de hoofdhuid met de vingertoppen (niet wrijven!). Masseer zo het Extract in het te behandelen gebied gedurende een minuut. Style hierna je haar zoals gewoonlijk.
LET OP: het Extract moet nogmaals worden toegepast op dezelfde dag (twee maal daags, bv ochtend en avond).

Hair Conditioning Masque
Het haarmasker moet wekelijks worden gebruikt als een diep herstellende behandeling. Voor extreem droog, beschadigd haar, kunnen betere resultaten worden verkregen door ook gebruik te maken van een warme, vochtige handdoek.
Was en spoel je haar zoals gewoonlijk. Breng het Nisim Hair Conditioning Masque aan door alle haarlokken met behulp van je vingers. Laat het tussen 1 tot 5 minuten, afhankelijk van de conditie van je haar, inwerken. Kam je haar door en spoel dan grondig uit. Droog of style hierna zoals gewoonlijk.
 

KALO Spray tegen ongewenste haargroei
Verwijder het haar (bij voorkeur d.m.v. harsen) met wortel en al van het te behandelen gebied. Breng daarna KALO aan op het onthaarde gebied en masseer in de huid tot het volledig is opgenomen. Herhaal het aanbrengen nog twee keer die dag en drie keer de volgende dag (of breng het dezelfde dag 6 x aan).
Opmerking: De resultaten zullen zichtbaar zijn na 4-6 ontharing sessies.
Resultaten kunnen variëren tussen individuen. Alleen voor uitwendig gebruik!
 

KALO Ingrown Hair Treatment tegen ingegroeide haartjes
Voor grote oppervlakken, spray je direct op het aangetaste gebied. Voor kleinere en gevoelige gebieden (wenkbrauwen, bikinilijn) aanbrengen met een wattenstaafje. Grondig inmasseren. Breng direct aan na elke ontharing en doe dit 2 tot 3 keer per dag, totdat de ingegroeide haartjes zijn verdwenen.
Bij gebruik van Kalo Spray of lotion wacht je 2-3 uur met het aanbrengen van de Kalo Ingrown Hair Treatment.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!