Dagelijks aanbevolen routine voor Hydrosil verzorgingsproducten


Ochtend:
Breng Hydrosil Tumeric Butter & Hypoallergenic Milke Salve aan op de gebieden met droge, rode en jeukende huid of op de gebieden die gevoelig zijn voor eczeem opvlammingen.
(aanbrengen wanneer de huid is nog vochtig na het douchen)

Was het haar met Hydrosil Scalp Shield Shampoo (binnenkort verkrijgbaar). Breng Hydrosil Scalp Shield Tonic (binnenkort verkrijgbaar) aan op de hoofdhuid als het haar nog vochtig is, voeg eventueel een leave-in conditioner (bij voorkeur parabeen- en sulfaatvrij) toe aan de haarpunten en wikkel het haar voor 5-10 minuten in een handdoek.

Breng Hydrosil Dry Eye Gel aan rond de ogen en op de oogleden en vervolgens Hydrosil Dry Eye Concealer erover voordat u cosmetica aanbrengt.
Breng Hydrosil Hydrobrow (binnenkort verkrijgbaar) aan op de gehele lengte van de wenkbrauwen.

Avond: Breng Hydrosil Tumeric Butter & Hypoallergenic Milke Salve aan op de gebieden met droge, rode en jeukende huid of op de gebieden die gevoelig zijn voor eczeem opvlammingen.
Breng Hydrosil Dry Eye Gel aan rond de ogen en op de oogleden.
Breng Hydrosil Hydrobrow aan op de gehele lengte van de wenkbrauwen.


10 tips bij een droge, jeukende, ontstoken of eczeem gevoelige huid;

​1. Vermijd gezichts- en reinigingsmiddelen en zeep met antibacteriële middelen of parfums. Gebruik cleansers die hydraterend, parfumvrij zijn en geformuleerd voor gebruik op de gevoelige, droge en atopische huid.
2. Douche of bad in lauw water in plaats van warm water.
3. Dep zweet zo snel mogelijk af na het sporten of overmatig zweten overdag
4. Draag ondergoed en onderkleding gemaakt van natuurlijke vezels (voorkeur bio)
5. Als u last heeft van zeer droge handen of voeten, draag dan 's nachts dunne katoenen handschoenen of dunne katoenen sokken op vers gezalfde voeten en handen. Draag ook katoenen handschoenen onder rubberen handschoenen die u gebruikt voor huishoudelijke schoonmaakklusjes.
6. Als je last hebt van een droge, jeukende hoofdhuid, probeer dan te voorkomen dat je het haar uitdroogt door een föhn onnodig lang te gebruiken of gebruik hem op een lage temperatuur.
7. Gebruik op mineralen gebaseerde foundations voor het gezicht.
8. Gebruik elke dag foundation, concealers of getinte moisturizers met een SPF van minimaal 20.
9. Vermijd het gebruik van parfums of geuren rechtstreeks op de huid. Spray in plaats daarvan op de buitenkant van kleding.
10. Breng indien mogelijk de Hydrosil producten aan op een licht vochtige huid (lichaam) na het douchen en wikkel de huid vervolgens 10-15 minuten in een handdoek of badjas.

Lees meer