Menu
EUR

Skin Shop huidverzorging voor de probleemhuid

Skin Shop maakt specialistische en effectieve huidverzorging voor de probleemhuid en zij doen dit door zoveel mogelijk gebruik te maken van werkzame ingrediënten uit de natuur. We erkennen dat huid, net als mensen, uniek is.

De ondernemers achter Skin Shop zijn begonnen met Skin Shop omdat zij vonden dat er niet genoeg opties beschikbaar waren in niet-chemische huidverzorgingsoplossingen voor specifieke huidaandoeningen.

Zij zijn begonnen met slechts één product voor een droge, jeukende huid en zijn van daaruit gegroeid. De effectiviteit van hun producten zorgde voor positieve mond-tot-mond reclame. Zowel de pers als onze klanten verspreidden dit positieve nieuws, zodat het bedrijf organisch is gegroeid zonder investering in dure advertenties.

Ondanks deze groei kopen en produceren we nog steeds al onze producten locaal, hoewel we nu veel Europese en internationale klanten hebben. Een typische Skin Shop klant is iemand met een problematische huid die via de gebruikelijke behandelingsroutes geen bevredigende langetermijnoplossing voor hun huid had gevonden.

Onze kernprincipes
Skin Shop hanteert vier kernprincipes in alle producten;

Hoogste kwaliteit
Wij geven voorrang aan natuurlijke ingrediënten van goede kwaliteit boven goedkopere in massa geproduceerde synthetische alternatieven. We bestellen onze ingrediënten vaak bij kleinere producenten om de authenticiteit en kwaliteit te krijgen die volgens ons onze producten net dat beetje speciaal maakt.

Ook als dit betekent dat ons productieproces wat langer duurt en de kosten wat hoger zijn.

Effectief
Wij creëren producten die echt werken voor mensen. De effectieviteit van de werkzame ingrediënten wordt ondersteund door de wetenschap.

Zo natuurlijk mogelijk
We kunnen met trots zeggen dat de Skin Shop producten vrij zijn van chemicaliën, geurstoffen, SLS-vrij, MI-vrij, parabenen en petroleum en de meerderheid is veganistisch.

Dierproefvrij
Al onze producten zijn dierproefvrij.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!