Menu
EUR
Bijna vakantiesluiting. Alle bestellingen t/m 19 juli worden verzonden zoals gebruikelijk, daarna pas weer vanaf 12 augustus 2024

Wat is de oorzaak van acne op de huid en wat is de beste behandeling

Acne succesvol behandelen wordt een steeds complexere taak.

Vanwege het overmatig gebruik van antibacteriële middelen voor de behandeling van acne, hebben veel mensen met acne resistentie ontwikkeld tegen of zijn overgevoelig geworden voor behandelingen tegen acne, wat betekent dat deze behandelingen na verloop van tijd steeds minder effectief en steeds moeilijker worden.

Clarol huidverzorging is een revolutionaire nieuwe huidverzorging voor acne. Clarol producten bevatten actieve ingrediënten die samenwerken met de natuurlijke weerstand van het lichaam tegen acne om zo acne te helpen bestrijden en de huid gezond en sterk te houden.

In tegenstelling tot conventionele anti-acnebehandelingen versterken, verbeteren en beschermen Clarol-producten de natuurlijke bronnen van het lichaam bij het voorkomen en bestrijden van acne zonder de omliggende huid te beschadigen. Clarol-producten zijn op een actieve manier ondersteunend voor de omliggende gezonde huid.

Zo blijven de goede huidbacteriën intact en worden de slechte huidbacteriën aangepakt.

OORZAAK ACNE IN HET KORT:

Door overproductie van talg ontstaan ophopingen in de poriën.
Deze talgophopingen gaan ontsteken door invloed van bepaalde bacteriën op de huid en contact met zuurstof.
Deze ontstekingen leiden tot puistjes of erger; acne

Acne behandelen en voorkomen met de producten van Clarol:

Hoe kunnen Clarol-producten acne helpen bestrijden?

Clarol-producten bevatten specifiek ontworpen innovatieve ingrediënten die de natuurlijke afweer van de huid stimuleren om acne te voorkomen.

Probiotica van de huid

Huidprobiotica zijn natuurlijke ‘suikers’ die, wanneer ze op de huid worden aangebracht, een goede huidflora voeden en versterken.

Clarol huidverzorging bevat de huid probiotica Biolin®.

Biolin® is een gepatenteerd huidprebioticum die een goede huidflora voedt.

Overbehandelde huid is vaak laag op niveau van goede huidflora.
Wanneer de goede huidflora laag is, wordt de huid zwakker, droger en minder bestand tegen de groei van de acne-bacterie.

Door het niveau van goede huidflora te stimuleren, wordt de huid sterker, gladder en veel veerkrachtiger voor de acne-bacterie.

Huidbeschermers

Het beschermen van delen van de huid die gevoelig zijn voor acne, is de sleutel tot het stoppen en verspreiden van acne.

Clarol Concealer bevat een gepatenteerd beschermend ingrediënt genaamd Teflose®. Dit natuurlijke ingrediënt biedt een beschermende teflon-achtige coating, bijna als een vloeibare pleister, die vlekken en kwetsbare delen van de acne gevoelige huid afdicht tegen verdere infecties door acne-bacteriën.

Slimme anti-microbiële middelen

Antibacteriële middelen in anti-acneproducten doden de acnebacteriën. Het probleem is dat ze ook alle goede huidbacteriën doden, waardoor de huid zich gestript, droog en verzwakt voelt tegen de volgende acne-uitbraak.

MicroSilver™ in Clarol huidverzorging is één van de nieuwe soorten slimme, natuurlijk afgeleide antibacteriële middelen die acne-bacteriën doden, terwijl de goede huidbacteriën intact blijven, wat betekent dat de acne wordt aangevallen, maar een gezonde omliggende huid niet.

MicroSilver ™ blijft tot acht uur actief op de huid, wat betekent dat de huid, indien regelmatig aangebracht, continu wordt beschermd tegen de opbouw van acnebacteriën, terwijl een goede huidflora mag groeien en zich kan vermenigvuldigen.

Talg conserveermiddelen

Eén van de meest ongemakkelijke en onooglijke problemen met acne is niet de vorming van de acne-laesie zelf, het is wanneer het talg in de acne-laesie wordt geïnfecteerd.

Etter, druk en ontsteking worden veroorzaakt door geïnfecteerde talg. Mensen die gevoelig zijn voor acne, produceren veel talg en worden dus gemakkelijk besmet met vuil en verstoppingen.

Clarol huidverzorging bevat een gepatenteerde natuurlijke talgconserveringsmiddel genaamd Pixalia™.

Pixalia™ zuivert en vermindert de talgproductie. Door dit zuiveringsproces helpt Pixalia ™ blokkades en ontstekingen te voorkomen die worden veroorzaakt door ophoping van vuil en bacteriën in talg. Pixalia ™ verhoogt ook de natuurlijke glyceriden van de huid, wat de natuurlijke veerkracht van de huid tegen talginfectie helpt.

Te zuiveren

Ontgiftigers en exfoliatoren

Ontgifting en afschilfering (scrubben) zijn twee sleutelfactoren voor het aanpakken van acne.

Clarol huidverzorging maakt gebruik van berkenschors, een van de meest effectieve huidontgiftende middelen in de natuur.

Berkenschors is een oude behandeling die in Rusland wordt gebruikt voor acne omdat het verschillende natuurlijke acne-bestrijdende eigenschappen bevat.

Het bevat natuurlijke equivalenten van zowel salicylzuur als methylsalicylaat, twee synthetische chemicaliën die vaak worden gebruikt in anti-acneproducten.

Berkenschors ontgift en zuivert de huid maar droogt of beschadigt deze niet zoals veel chemische behandelingen doen.

Studies hebben aangetoond dat een natuurlijke stof in berkenschors, betuline helpt bij het verminderen van ontstekingen in een voor acne gevoelige huid.

Berkenschors bevat ook natuurlijke middelen Lupeol en Erythrodiol, waarvan studies hebben aangetoond dat het de productie van eiwitten in huidcellen kan helpen verhogen die het genezingsproces versnellen.

Scrubben helpt dode en geïnfecteerde huidcellen op het huidoppervlak te verwijderen die acne kunnen veroorzaken en helpt de huid nieuwe en gezonde huidcellen opnieuw te genereren.

Samen met de ontgifting van de huid, helpt huidafschilfering dode en geïnfecteerde huidcellen op het huidoppervlak te verwijderen die acne kunnen veroorzaken en helpt de huid nieuwe en gezonde huidcellen opnieuw te genereren.

Clarol skincare gebruikt puimsteen en rijstzemelen om op natuurlijke en effectieve wijze vuil en dode huidcellen te exfoliëren en te verwijderen zonder de gevoelige en kwetsbare huid te beschadigen.

Huid verzachters

Hobbelige, ruwe en droge huid samen met open poriën zijn vaak symptomen die vaak gepaard gaan met acne.

Clarol huidverzorging bevat Tea tree en druivenpitolie gecombineerd met extracten van blaaswier en witte brandnetel helpen om de hobbelige huid te kalmeren, terwijl koffiezaad extract helpt open poriën glad te maken.

Concealers voor tijdens de behandeling

Hoewel de huid kan worden behandeld tijdens het genezingsproces, is dat behandelings- en genezingsproces zeer zichtbaar.

Het Clarol huidverzorgingsgamma is ontwikkeld om elk aspect van acne te behandelen en te verbeteren. Tevens is het verbergen een belangrijke noodzaak voor een huid die gevoelig is voor acne.

Het verbergen van vlekken en laesies is een cosmetische noodzaak voor de meeste huid die gevoelig is voor acne. Het is echter van cruciaal belang dat elk camouflagemiddel dat wordt gebruikt op de huid die gevoelig is voor acne, de acne tijdens het proces niet slechter maakt of verergert.

De lijn van Clarol huidverzorging bevat camouflagestiften in vier tinten die de huid welke gevoelig is voor acne niet verergeren, in feite helpen ze deze gevoelige huid actief.
Dank zij het gebruik van Clarol concealers betekent het verbergen van acne niet dat je je huid in gevaar moet brengen of puistjes langer moet laten zitten.

Clarol is vrij van

Alle Clarol-producten zijn VRIJ van parabenen, MI, SLS en parfums, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt op zeer gevoelige huid en op acnegevoelige huid zonder acne uitbraken te verergeren.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!