Teruglopende haarlijn, inhammen of een kale plek op het achterhoofd?

Met een duidelijk teruglopende haarlijn wil je natuurlijk de haaruitval onder controle krijgen en het haar dat je verloren hebt zo veel mogelijk terug laten groeien.

De producten die je nodig hebt zijn de NewHair Biofactors Shampoo (normaal tot vet of normaal tot droog) om de haaruitval onder controle te krijgen en vervolgens het Nisim Extract om haar te laten teruggroeien.

Het Nisim Extract wordt geleverd in een Original formule en een op Gel gebaseerde formule. De Original formule is geschikt voor vet haar en de gelvariant is geschikter voor droog haar. Maar beide zijn op dezelfde manier effectief.
Het Nisim Extract is nu voorzien van Anagain

Anagain is een organisch extract dat wordt onttrokken uit kiemscheuten van erwten.
Anagain is in staat om de haargroeicyclus op een positieve manier te beïnvloeden en daarmee haaruitval te voorkomen en (nieuwe) haargroei te activeren en te stimuleren.

  • Stimuleert de haargroei vanaf de wortel
  • Verlengt de levenscyclus van het haar
  • Herstelt de vitaliteit van het haar
  • Voor dikker haar in 3 maanden


Indien men het Nisim Extract gebruikt zoals aanbevolen dan zal het haar dat verloren is gegaan in de afgelopen 5 jaar weer teruggroeien. Het duurt ongeveer 3 tot 6 maanden voordat men resultaten ziet. Het haar dat het meest recent verloren is gegaan, zal als eerste weer teruggroeien.

Het is belangrijk om het Nisim Extract te gebruiken in combinatie met de Nisim Shampoo

Lees meer