Ervaringen FAST shampoo

Onlangs publiceerde Beautyblogster Yentl haar ervaringen met de FAST shampoo en conditioner kuur.
"Ik botste via via op de website van F.A.S.T. haarproducten van Nisim. Ik had er wel al eens iets over gelezen, maar niet dieper op ingegaan. Ik nam de website eens grondig onder de loep..."

, alles zag er keurig uit. Ik wil altijd zeker gaan, omdat ik gek ben op m’n haar en ik natuurlijk ook geen onverzorgde hairdo wil. Ik probeer zoveel mogelijk maskertjes voor het haar uit, alsook oliën en natuurlijk elke keer een conditioner. Ook mijn shampoos moeten vooral voedend, hydraterend en glanzend werken. Het is trouwens ook heel erg leuk als je haar extra snel groeit. De haarproducten van Nisim beloven een snellere haargroei in ongeveer een maand tijd. Snel, toch? Ik ben een maand geleden in actie geschoten. Hier kan je exclusief het resultaat te weten komen"

Lees de ervaringen met de FAST shampoo en conditioner op het Glitterellas blog

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.