Menu
EUR

Ervaringen FAST shampoo

, alles zag er keurig uit. Ik wil altijd zeker gaan, omdat ik gek ben op m’n haar en ik natuurlijk ook geen onverzorgde hairdo wil. Ik probeer zoveel mogelijk maskertjes voor het haar uit, alsook oliën en natuurlijk elke keer een conditioner. Ook mijn shampoos moeten vooral voedend, hydraterend en glanzend werken. Het is trouwens ook heel erg leuk als je haar extra snel groeit. De haarproducten van Nisim beloven een snellere haargroei in ongeveer een maand tijd. Snel, toch? Ik ben een maand geleden in actie geschoten. Hier kan je exclusief het resultaat te weten komen"

Lees de ervaringen met de FAST shampoo en conditioner op het Glitterellas blog


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!