Menu
EUR
Beste Natuurlijke Crème voor Eczeem: Hydrosil Turmeric Butter & Donkey Milk Salve

Beste Natuurlijke Crème voor Eczeem: Hydrosil Turmeric Butter & Donkey Milk Salve

Ervaring van een jonge moeder

Rhiannon, een 26-jarige moeder uit Essex, deelt haar ervaring met eczeem en haar ontdekking van een natuurlijke oplossing als alternatief voor steroïde crème. Tijdens haar zwangerschap stopte ze met het gebruik van steroïde crèmes uit angst voor bijwerkingen, wat leidde tot een ernstige uitbraak van Topical Steroid Withdrawal Syndrome (TSWS)

Rhiannon zegt; 

“Mijn eczeem werd erger dan ik ooit had meegemaakt toen ik stopte met het gebruik van steroïden omdat ik zwanger was. 

Ik word al jaren doorverwezen naar een dermatoloog vanwege mijn eczeem. Ik kreeg veel steroïdecrèmes voorgeschreven, sommige mild en sommige heel sterk. Ze werkten een korte tijd, maar mijn fakkels kwamen elke keer erger terug.

In de loop van de tijd is mijn eczeem op en neer gegaan, sommige dagen wordt het erger en frequenter, maar andere keren is het rustiger. Maar als mijn eczeem erg is, is het echt erg. 

Mijn ergste opflakkering ooit was in 2021, toen ik zwanger was. Ik begon een vervelende eczeemaanval te krijgen toen ik stopte met de steroïdecrèmes die ik gebruikte, omdat ik bang was om ze tijdens de zwangerschap te gebruiken. 

Mijn huid werd alleen maar erger en erger en op een dag werd ik wakker met symptomen van het Topical Steroid Withdrawal Syndrome (TSWS). Mijn gezicht was gezwollen, rood en rauw, met een schilferige, korstige huid. Het was verschrikkelijk! Ik ging ongeveer twee weken niet uit, omdat ik niet wilde dat mensen naar mij keken. Ik probeerde mijn normale vochtinbrengende crèmes te gebruiken, maar elk product dat ik gebruikte maakte mijn huid alleen maar erger. 

Na een lange weg met steroïden besloot ik vorig jaar om steroïdenvrij te gaan en alternatieven te zoeken die zouden kunnen helpen mijn eczeem onder controle te houden. Vorig jaar kwam ik na veel onderzoek een zalf tegen genaamd Hydrosil.

Al hun producten, maar in het bijzonder hun Hydrosil Turmeric Butter & Milk Salve, bevatten een plantensteroïde genaamd Cardiospermum, die de werking van steroïden nabootst, maar veel veiliger is en altijd kan worden gebruikt. Het bevatte ook ezelinnenmelk, de meest hypoallergene melk die wordt gegeven aan baby's met allergieën, en ook een speciale kurkumaboter. Ik heb veel gelezen dat kurkuma heel goed is tegen eczeem, maar dat het lastig is om het via de huid aan te brengen. Deze zalf heeft dit probleem echter opgelost door de kurkuma in een speciale boter te kloppen die gemakkelijk door de huid kan dringen.

Resultaten

Na een week gebruik zag Rhiannon aanzienlijke verbeteringen. De zalf was niet plakkerig, irriteerde niet en maakte haar huid soepel en minder strak. Ze voelde zich zelfverzekerd genoeg om zonder make-up naar buiten te gaan, iets wat ze eerder niet durfde.

Waarom Hydrosil?

  • Plantaardig Steroïde Cardiospermum: Veilig alternatief voor chemische steroïden.
  • Ezelinnenmelk: Hypoallergeen en voedend.
  • Kurkuma-boter: Bevat ontstekingsremmende eigenschappen.

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!