Menu
EUR
Zal ik kaal worden? Wat is realistisch

Zal ik kaal worden? Wat is realistisch

Door: Nisim Benelux Reacties: 0

Laten we bij het begin beginnen en een simpele vraag beantwoorden: waar op je hoofd ben je haar aan het verliezen? 
Wist je dat door het  benoemen van het patroon van de haaruitval en de plek op je hoofd waar deze plaats vindt, de vorm van haaruitval al vaak herkent kan worden en zo de juiste beslissing uiteindelijk genomen kan worden over welk product je nodig hebt om deze specifieke vorm van haaruitval tegen te gaan?

Verlies je bijvoorbeeld haar aan de bovenkant van je hoofd (je kruin) en/of bij je inhammen, dan is dit een duidelijke aanwijzing voor klassieke mannelijke kaalheid (ook wel genetisch haarverlies genoemd).
Genetisch haarverlies is de voornaamste oorzaak van haaruitval en treft zowel mannen als vrouwen, soms zelfs al in de tienerjaren.

De volgende vraag die je jezelf moet stellen is: hoe lang heb ik al last van dunner wordend haar?
Dit is een zeer belangrijke vraag, omdat de meeste mensen pas na zo'n 2 à 3 jaar nádat ze hun haarverlies voor het eerst op hebben gemerkt, actie gaan ondernemen .
Deze vaststelling (dus wanneer je echt je haren begon te verliezen) geeft ons (en jou) een goede indicatie wat je realistisch gezien kunt verwachten bij de hergroei van het haar.  De haren die je 2-5 jaar geleden hebt verloren zullen realistisch gezien terug kunnen groeien door gebruik van het Nisim Extract.
Dit resultaat zal alleen bereikt worden als de voornaamste oorzaak van genetisch haarverlies, de actieve stof dihydrotestosteron (kortweg DHT), verwijderd wordt. 

Echter, de meeste producten/shampoo's die op de markt zijn, verwijderen de DHT niet, het zijn korte termijn oplossingen.
Vaak wendt men zich dan tot bepaalde medicijnen die zeer nare bijwerkingen kunnen hebben . Na het stoppen met het innemen van deze medicijnen zal het haarverlies weer zichtbaar zijn (al dan niet in extremere vorm).

Nisim Shampoo daarentegen is een niet pharmaceutisch merk dat klinisch bewezen heeft DHT te verwijderen.
Veilig, natuurlijke werkzame ingrediënten en géén nare bijwerkingen.

Wij geven graag persoonlijk advies bij haaruitval en aan mensen die kaal worden, neem gerust contact op met onze klantenservice.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!