Menu
EUR
Bijna vakantiesluiting. Alle bestellingen t/m 19 juli worden verzonden zoals gebruikelijk, daarna pas weer vanaf 12 augustus 2024
Haaruitval aanpakken: 3 belangrijke fasen

Haaruitval aanpakken: 3 belangrijke fasen

Haaruitval is een vaak voorkomend probleem dat veel mensen treft, ongeacht hun leeftijd of geslacht. Gelukkig biedt Nisim een uniek systeem dat helpt bij het herstellen van je oorspronkelijke haargroei. De behandeling omvat drie fasen die grondig en effectief aanpakken wat er aan de basis van het probleem ligt.

Fase 1: Reiniging van de hoofdhuid

De eerste stap in de Nisim behandeling is cruciaal. Deze fase is gericht op het reinigen van je hoofdhuid en voorbereiding van de haarzakjes. Dit is essentieel om een basis te creëren voor gezonde haargroei en verbetert de algehele hoofdhuidgezondheid. De masserende beweging tijdens het wassen stimuleert de doorbloeding en verwijdert vervuiling en opeengehoopte talg in de haarzakjesingangen.

Fase 2: Stabilisatie van de haaruitval

Na het grondig reinigen van de hoofdhuid, is het tijd om een stap verder te gaan. In deze fase worden de meer ernstige problemen in en rondom de haarzakjes aangepakt: de problemen die bijdragen aan haarverlies. Deze aanpak gebeurt door het terugdringen van het DHT hormoon. Dit DHT is de nr.1 oorzaak van haaruitval en het terugdringen ervan is één van belangrijkste stappen in de strijd tegen haarverlies.

Fase 3: Versterking van de haargroei

In de laatste fase worden de gereinigde haarzakjes gevoed en versterkt. Het doel is om erfelijke factoren die haaruitval veroorzaken (zoals het DHT hormoon) te neutraliseren en je haar weer gezond te laten groeien. 

De haarzakjes worden voorzien van voedingsstoffen en elementen die diep in de haarzakjes doordringen. Deze voedingsstoffen binden zich aan activerende receptorplaatsen*, waardoor negatieve erfelijke factoren blijvend worden geneutraliseerd. Met andere woorden, de werkzame stoffen in Nisim zorgen ervoor dat het DHT niet meer kan terugkeren naar het haarzakje.
Het resultaat is minder haaruitval en gezondere, dikkere en vollere haren.

*Activerende receptorplaatsen zijn als de 'ontvangstlocaties' van haarzakjes, waar belangrijke voedingsstoffen en moleculen worden 'ontvangen' om de haargroei te stimuleren en gezond haar te bevorderen.

Benodigde Nisim producten

Voor de bovenstaande fasen is de Nisim Shampoo de belangrijkste keuze.
Dit kan zijn voor normaal tot droog haar of normaal tot vet haar.
Overigens kun je eigenlijk beter kijken naar de conditie van de hoofdhuid bij het kiezen van de Nisim Shampoo. Voor mensen met een drogere (en misschien zelf schilferige) hoofdhuid is dat de Normal to Dry Shampoo en voor mensen met een wat vettere hoofdhuid is de Normal to Oily Shampoo het meest geschikt.

 

Fase 4: Stimulering van nieuwe haargroei

We kunnen eigenlijk ook nog spreken van fase 4. Dit gaat over het stimuleren van de haarzakjes die al gestopt zijn met haar te produceren, bijvoorbeeld bij de inhammen of achter op het hoofd. Eigenlijk is 'nieuwe' haargroei niet helemaal juist want het zijn gewoon bestaande (slapende) haarzakjes die worden gestimuleerd om weer haar te gaan produceren.
Dit is slechts korte periode nadat het haarzakje zijn laatste haar heeft geproduceerd (3 tot 5 jaar erna)
Hierover in een later blogartikel meer, deze gaat dan over het Nisim Stimulating Extract met AnaGain


Conclusie

Het herstellen van je haargroei en het tegengaan van haaruitval kan een proces van meerdere stappen zijn en gaat zeker niet vanzelf. Nisim biedt een uitgebreid systeem dat alle belangrijke oorzaken van haaruitval aanpakt, van hoofdhuidproblemen tot erfelijke factoren. Dit systeem werkt zowel boven als onder het oppervlak van de hoofdhuid om een optimale basis voor haargroei te creëren en de oorzaken van haarverlies te minimaliseren.

Haaruitval hoeft, afhankelijk van de oorzaak, dus niet permanent te zijn. Met Nisim en deze gefaseeerde aanpak, is de kans groot dat je binnenkort weer genieten van een weelderige en vollere haardos.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!