Hoofdhuidproblemen


De Nisim Shampoo en Gel Extract zijn zeer effectief gebleken bij het behandelen van een aantal huid- en hoofdhuidaandoeningen zoals psoriasis, alopecia areata, roos/jeukende hoofdhuid en zelfs berg (bij baby's).  Wij benadrukken dat de hele productlijn is ontwikkeld om veilig gebruikt te kunnen worden bij alle soorten haar, haarkleur of anderzijds chemisch behandeld haar.
Alle werkzame bestanddelen zijn afkomstig van kruiden en zijn van biologische oorsprong.
 
Met meer dan 17 jaar ervaring en miljoenen verkochte flessen wereldwijd, heeft Nisim een groot aantal tevreden, regelmatige gebruikers, die met succes de gevolgen van bovengenoemde huid- en hoofdhuidziekten en -aandoeningen hebben kunnen verminderen, onder controle kunnen brengen en in veel gevallen zelfs kunnen stoppen.

Klik links in het menu om meer te lezen over een hoofdhuidprobleem zoals psoriasis, berg, roos of alopecia areata en hoe Nisim producten hierbij kunnen helpen.

OPMERKING: Als u een van deze hoofdhuidproblemen heeft, raden wij u af om styling producten op uw haar en/of hoofdhuid te gebruiken. 

Hoofdhuidproblemen
Lees meer
Nisim Stimulating Extract Gel met AnaGain

Stimulating Extract Gel met AnaGain

Voor herstel en stimulering van de haargroei bij mannen en vrouwen. Tevens geschikt voor behandeling van psoriasis op de hoofdhuid

€64,95

Informatie
Nisim Shampoo Sulfaatvrij normaal tot vet - 60ml

Shampoo Sulfaatvrij normaal tot vet - 60ml

Nisim Shampoo met natuurlijk werkzame ingredienten. Helpt bij haaruitval, maar ook bij diverse hoofdhuidproblemen.

€7,95

Informatie
Nisim Shampoo Sulfaatvrij normaal tot droog - 60ml

Shampoo Sulfaatvrij normaal tot droog - 60ml

Nisim Shampoo met natuurlijk werkzame ingredienten. Helpt bij haaruitval, maar ook bij diverse hoofdhuidproblemen.

€7,95

Informatie
Incl. btw