F.A.S.T. Travelkit

F.A.S.T. draagt bij aan een gezonde hoofdhuid en daarmee een snelle en gezonde haargroei
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

€8,95 €6,95

Incl. btw

F.A.S.T. Travelkit.

F.A.S.T. zorgt ervoor dat het haar binnen 2 à 3 weken tot wel 100% sneller gaat groeien*.
Inhoud: 1 x shampoo 60 ml en 1 x conditioner 60 ml

F.A.S.T. voor een supersnelle haargroei


F.A.S.T. staat voor 'Fortified Amino Scalp Therapy'. Dit is een gepatenteerde mix van hoogwaardig natuurlijke ingrediënten en essentiële aminozuren. De uitgekiende en intensief haargroeistimulerende formule ondersteunt een versnelde en gezonde haargroei, door middel van het gecombineerd gebruik van een effectieve F.A.S.T.-Shampoo en een bijgehorende F.A.S.T.-Conditioner.

Deze unieke en zorgvuldig samengestelde kuurbehandeling is rijk aan actieve werkstoffen en krachtige, haargroeistimulerende extracten. Dit zorgt voor een supersnelle haargroei, hetgeen binnen kort tijd resulteert in het verkrijgen van mooi lang haar.


Natuurlijk, 100% veilig en geschikt voor alle haartypen


De F.A.S.T-kuur van Nisim heeft een natuurlijke samenstelling welke 100% veilig in gebruik is. De F.A.S.T-Shampoo en F.A.S.T-Conditioner zijn geschikt voor alle haartypen (zelfs voor behandeld haar).

Het regelmatig gecombineerde gebruik van beide op elkaar afgestemde formules geeft het haar en de hoofdhuid als het ware een intensieve 'boost' aan stimulerende, voedende, verzorgende en opbouwende werkstoffen, welke nodig zijn om het haar blijvend te stimuleren en sneller te laten groeien.De meeste gebruikers van de F.A.S.T-kuur van Nisim bereiken zichtbare resultaten binnen slechts 3 tot 4 weken*! De werkzame ingrediënten hebben ca. twee weken nodig om zich in de hoofdhuid op te bouwen, waarna de krachtige, haargroeistimulerende eigenschappen van de Nisim F.A.S.T-kuur snel zichtbaar zullen worden.

Niet alleen zorgt de F.A.S.T. kuur ervoor dat het haar sneller gaat groeien, het geeft het haar een natuurlijke glans en zorgt ervoor dat het er voller uit gaat zien.

* De uiteindelijke resultaten kunnen verschillen per persoon. Wenst u meer informatie over het product? Lees dan ook onze onderzoekresultaten of neem contact op voor persoonlijk advies.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Incl. btw