Actimas Celafen Spier- en Gewrichts crème met Celadrin, Menthol, Arnica en vitamine E - 50ml

Crème voor behandeling van stijve en pijnlijke gewrichten. Kan verzachtend werken bij artritis en fibromyalgie.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Koop 2 voor €17,95 per stuk en bespaar 5%

€18,95
Incl. btw

Crème voor behandeling van stijve en pijnlijke gewrichten. Kan verzachtend werken bij artritis en fibromyalgie.

Celadrin (werkzaam ingrediënt)
Celafen bevat een uniek klinisch getest en gepatenteerd ingrediënt genaamd Celadrin®, een speciaal complex van essentiële vetzuren.
Van Celadrin is in een gepubliceerd onderzoek aangetoond dat het binnen 30 minuten effectieve pijnverlichting biedt aan stijve, pijnlijke gewrichten. Hiermee is Celadrin 15% sneller dan conventionele pijnstillers.

Uit een gepubliceerde wetenschappelijke studie bij 64 deelnemers bleek dat degenen die celadrin® gebruikten meer flexibiliteit, minder pijnscheuten en minder algehele pijn hadden. Na de negen weken proefperiode konden ze meer afstand lopen dan de placebogroep.

Celafen is een natuurlijk product dat o.a. werkt door de stoffen af te stoten die verantwoordelijk zijn voor de pijn, stijfheid en verminderde mobiliteit die worden gerelateerd aan verschillende vormen van gewrichtspijn.

Menthol (werkzaam ingrediënt)
Onderzoek heeft uitgewezen dat menthol, een ander ingrediënt in Celafen, de effecten versneld en grondiger maakt. Hoewel Celafen snel werkt, heeft het ook (bij regelmatig gebruik) na verloop van tijd een cumulatief (opstapelend) positief effect.

De meest effectieve resultaten worden geboekt bij mensen die het product twee maanden of langer gebruiken.

Natuurlijke formule
Celafen is een natuurlijke formule en is vrij van parabenen, SLS, MI en propyleenglycol.

Gebruiksaanwijzing
Ochtend:
Breng aan op pijnlijke plekken terwijl de gewrichten nog warm zijn in bed.
Blijf na het aanbrengen nog 10 minuten in bed.

Avond:
Als er avondzwelling optreedt, probeer dan eerst een koud kompres aan te brengen en vervolgens Actimas Celafen op de pijnlijke plekken aan te brengen. Probeer na het aanbrengen gebieden te verhogen (waar mogelijk) om zwelling in de avond te helpen verminderen.

Tips: probeer altijd de pijnlijke gebieden te verwarmen als u Actimas Celafen 's ochtends aanbrengt en koel de gebieden als u 's avonds Actimas Celafen aanbrengt. Breng Actimas Celafen overdag vaker aan als de pijn toeneemt of als u zich meer dan normaal haast.
Probeer 's avonds altijd gezwollen gebieden omhoog te leggen om de doorbloeding te verminderen als er zwelling optreedt.
Wrijf de crème tijdens het aanbrengen minimaal één minuut in, zodat het beter in de huid kan doordringen

Ingrediënten
Aqua, Glyceryl Stearate, Esterified Myristic Acid, Olive Oil (Olea Europaea), Peg-100 Stearate, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Arnica Montana (Arnica), Menthol, Sodium Polyacrylate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol